MODERN DESIGN

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του mirror Photo Booth DEVA με την υψηλή τεχνολογία του touch καθρέφτη είναι σαν κάτι μαγικό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

SUPER  service

Χρυσή εγγύηση αντικατάστασης για ένα χρόνο και με άμεση εξυπηρέτηση!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

24 Κιλά, σκελετός αλουμινίου, καθρέφτης 5χιλ, 3 αποσπώμενα μέρη, κλειδώνει αν χρειαστεί να απομακρυνθείτε! 

print

Εκτύπωση των φωτογραφιών σε εκτυπωτή της επιλογής σας άμεσα, με την εξωτερική θύρα usb που διαθέτει το Photo Booth Deva. Εκτυπώνει σε μόλις 8’’ δευτερόλεπτα 2 φωτογραφίες 5χ15 εκ.

upload photos

Οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται και με τον touch καθρέφτη μπορούν να δημοσιεύσουν την φωτογραφία στο Facebook, twitter, αποστολή στο email τους ή να σκανάρουν αν qrcode και η φωτογραφία θα έρθει στο κινητό.

templates

Mε την ενσωματωμένη γνήσια εφαρμογή που διαθέτει σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μόνοι σας το πρώτυπο για κάθε event σας. Μαζί σας δείνουμε 12 διαφορετικά templates!

Το Deva Mirror Booth είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο φωτογραφικό περίπτερο με touch καθρέφτη με κομψό στυλ, ιδανικό για να εντυπωσιάσετε  όλο τον κόσμο. Με το λογισμικό του  και τη φορητή κατασκευή του είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

DEVA MIRROR BOOTH ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Είναι νύχτα γάμου:
η νύφη και ο γαμπρός σας έχουν προσλάβει για να βελτιώσετε την ιδιαίτερη μέρα τους με το DEVA Mirror Booth σας.

Σε ύψος 1,70m, 70 εκ διάμετρο και  ηλεκτροστατική semimat βαφή είναι πραγματικά μαγευτικό.

Μέσα σε λίγα λεπτά το βγάζετε και το ετοιμάζετε για χρήση!

Με το μαγευτικό κυκλικό σχήμα ο καθρέφτης 22 ιντσών που εμφανίζει ζωντανά κινούμενα σχέδια γραφικών είναι σαν να επιπλέουν τα animation γραφικά στον αέρα.

Όλο και περισσότεροι καλεσμένοι προσελκύονται προς το φωτογραφικό σας περίπτερο.

Οι εκτυπώσεις βγαίνουν αμέσως καθώς το ζευγάρι μοιράζεται τις φωτογραφίες στο smartphone του με χρήση qrcode ή στο Facebook ή στο προσωπικό email του κάθε καλεσμένου.

Ξεκινήστε μια γρήγορη ροή εργασίας: 3 φωτογραφίες, υπογραφή και σφράγιση σε βιβλίο ευχών, άμεση εκτύπωση(8 δευτερόλεπτα) και κοινή χρήση της φωτογραφίας.

Σε μικρότερες εκδηλώσεις, ενεργοποιείστε επίσης διαδραστικά παιχνίδια στον καθρέφτη, εγγραφή βίντεο, μπούμερανγκ GIF, φίλτρα φωτογραφιών, ψηφιακά εφέ με props και άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

  • Λογισμικό DSLR BOOTH

  • Αναβαθμίσεις λογισμικού: Ένα έτος δωρεάν.

  • Υπηρεσία Υποστήριξης τηλεφωνικά

  • Πλατφόρμα διανομής (cloud)

  • Υψηλή τεχνολογία καθρέφτης touch 

  • mini pc | i5 7500 | 8gb ram – ssd 256gb | win 10 pro

  • κλειδώνει η εφαρμογή και το καπάκι του deva.

  • λειτουργεί χωρίς φλας

  • Υποδοχή για web camera ή dslr ή mirrorless 

  • εξωτερική θύρα usb 3.0 για σύνδεση εκτυπωτή 

Ερωτήσεις – Απαντήσεις. 

Αν δεν βλέπετε παρακάτω την απάντηση του θέλετε στείλτε μας email info@magicphotobooth.gr

Ποια είναι η προτεινόμενη τιμή ενοικίασης για το deva Mirror Booth;

Το deva Mirror Booth είναι μια απίστευτα διαδραστική και μοναδική υπηρεσία. Στην Ελλάδα η χρέωση είναι μεταξύ 450 και 800 Ευρώ. 

Πόσο μεγάλο είναι το deva Mirror Booth και ποιο είναι το βάρος του;

Το deva Mirror Booth έχει ύψος 1,70cm με διάμετρο 70cm. Όταν αποσυναρμολογείται για μεταφορά έχει ύψος η κωλόνα 60cm, τα πόδια έχουν διάμετρο 72cm και ο καθρέφτης έχει διάμετρο 70 cm.
Το deva Mirror Booth ζυγίζει 24 κιλά

Τι χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τη μεταφορά του deva Mirror Booth;

Οι άνθρωποι μπορούν να τοποθετήσουν το Deva Mirror Booth στο πορτπαγκάζ των αυτοκινήτων τους! Το έχουμε δει να κυκλοφορεί σε οχήματα τόσο συμπαγή όσο ένα Fiat 500.

Πόσα άτομα χωρούν σε μια εικόνα;

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να χωρέσουν στη φωτογραφία εξαρτάται από τη ρύθμιση και το ζουμ της κάμεράς σας. Ωστόσο, στους πελάτες μας αρέσει να σπάνε ρεκόρ και έχουμε δει φωτογραφίες μέχρι και 30 άτομα!

Είμαι πραγματικά νέος στη χρήση του booth, είναι δύσκολο να το μάθω;

Το λογισμικό  δεν είναι ένα δύσκολο λογισμικό για εκμάθηση, αλλά όπως οτιδήποτε άλλο, μπορεί να υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για να ανακαλύψετε κάτι νέο. Ωστόσο, έχουμε την καλύτερη ομάδα τεχνικής υποστήριξης στον κλάδο και είναι εκεί για να σας δείξουν και να σας διδάξουν πώς λειτουργούν τα πάντα.

Μπορώ να δημιουργήσω τα δικά μου κινούμενα σχέδια;

Ναί! Είναι πολύ απλό να ενσωματώσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια. Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας αρχεία mp4 και να καθορίσετε στη ροή εργασίας σας πότε θέλετε να εμφανίζεται αυτό το animation.

Μπορώ να μοιραστώ την φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα;

Ναί. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε την ολοκληρωμένη φωτογραφία ή βίντεο και να την κοινοποιείτε απευθείας στο Facebook, στο twitter, σε SMS, σε QRCODE ή σε email.

Θέλω να δημιουργήσω μια προσαρμοσμένη επικάλυψη ή κινούμενη εικόνα, αλλά δεν έχω καλό σχεδιαστή, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ναί! Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα σχεδιασμού που θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Έχω δημιουργήσει ένα λογότυπο για το πάρτι μου, υπάρχει τρόπος να το βάλω στη φωτογραφία;

Ναι, είναι πολύ εύκολο να ενσωματώσετε το λογότυπό σας στην εικόνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα διαφανές αρχείο PNG με το λογότυπο, να το φορτώσετε στο λογισμικό! Θα το δείτε να εμφανίζεται στην εικόνα.

Μόλις κάνω την παραγγελία μου, πόσο καιρό θα μου πάρει για να τα πάρω όλα;

Έχουμε έναν καταπληκτικό χρόνο παραγωγής για το Deva Mirror Booth, ώστε να λαμβάνετε τα πάντα αρκετά γρήγορα.

Μετά την παραγγελία, χρειάζεται συνήθως περίπου ; έναν μήνα για να φτιάξετε το Deva Mirror Booth (ο εκπρόσωπος πωλήσεών σας θα επιβεβαιώσει μαζί σας αυτό το χρονοδιάγραμμα) και στη συνέχεια σας το αποστέλλουμε ή παραλαμβάνεται από τα γραφεία μας στον Βόλο.

Με την εγγύηση τι ισχύει;

Εγγύηση έχετε για 1 χρόνο. 
Εξυπηρετούμε άμεσα ίσως και την ίδια μέρα.