Καταπληκτικό προϊόν: Οι ορθοστάτες είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ελαφριά για μεταφορά: Οι ορθοστάτες είναι ελαφριές και εύκολες στη μεταφορά. μπορείτε να τα βάλετε στο σακίδιο ή στη βαλίτσα σας, κάτι που σας βολεύει να το πάρετε μαζί σας όταν βγαίνετε έξω.
Βολικός και απλός σχεδιασμός: Οι ορθοστάτες μας είναι απλοί και εύχρηστοι. απλά πρέπει να ανοίξετε τα δύο άκρα της ουράς και, στη συνέχεια, να τραβήξετε το κορδόνι στο επάνω μέρος της ράβδου για να το στερεώσετε στη θέση του.

Χαρακτηριστικά & Λεπτομέρειες
Ανθεκτικό υλικό: Οι ορθοστάτες ελέγχου πλήθους κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, αυτό το ανθεκτικό υλικό είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκουριά.


Το φράγμα ελέγχου πλήθους μας είναι εξοπλισμένο με δύο κόκκινα βελούδινα σχοινιά που τραβούν τα βλέμματα. Το κομψό σχοινί είναι κατασκευασμένο από βελούδο είναι παχύ, δεν σπάει. Επιπλέον, το σχοινί έχει μήκος 1,5 m, παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια για τις διάφορες απαιτήσεις σας.

Σταθερή βάση: Αυτή η στιβαρή βάση 12,6 ιντσών είναι ισχυρότερη από τη συνηθισμένη βάση και δεν πέφτει εύκολα από τον άνεμο.

Το λάστιχο στο κάτω μέρος κάθε βάσης είναι σχεδιασμένο για μέγιστη προστασία από το γδάρσιμο του δαπέδου και τον ίδιο τον ορθοστάτη. Επιπλέον, το λάστιχο μπορεί να μειώσει τον θόρυβο όταν κινείστε ή αν προσπεράσετε τον στύλο απρόσεκτα.


Εύκολη εγκατάσταση: Τέσσερις αντάπτορες βρίσκονται στην κορυφή κάθε ορθοστάτη για σύνδεση βελούδινου σχοινιού. Επιπλέον, κάθε σχοινί έχει γάντζους και στις δύο άκρες που σας επιτρέπουν να στερεώνετε το σχοινί στις κολόνες εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλα βοηθητικά εργαλεία και μπορείτε να το ρυθμίσετε σε λίγα λεπτά.

Ευρέως χρησιμοποιούμενο: Ο ορθοστάτης μας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μια καλή επιλογή για τον έλεγχο του πλήθους λόγω της υψηλής ποιότητάς του. Xρησιμοποιείται συνήθως σε θέατρα, ξενοδοχεία, καζίνο, εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, εκδοτήρια εισιτηρίων, photo booth κ.λπ.